22/1 -09

Idag så vare lungt med tid på mordonen och jag tog de lungt hela tin sen så i skolan så hade vi verkstad hela dagen;). Jag och Robin satt och höll på med el lära den första timmen sen gick även vi ut på verkstan och skruvade lite fast jag sat mej vid svetsen och satt där till lunch och en timme till efter lunch och efter det så fick jag hjälpa min kompisar med en toyota som dom höll på med. De va då den mest idiotiska bil jag har vare med om dom hade satt en grej som man helst inte flytta på direkt bakom Höger strålkastare  så vi fick skruva ner hela stöt fångaren och plocka ut lycktan för och byta en lampa.Sen efter skolan så vart gymmet som vanligt. När jag skulle hem efter gymmet så kom jag på att jag hade mina skor i skåpet i skolan och de var låst när jag röck i dörren så det vart och åka hem i tränings dojjerna . Sen när jag kom ut på vägen till busshållplatsen ser jag bussen åker förbi så då fick jag ta bussen en kvart senar och det slutade med att jag fick vänta i sandviken typ 20 min för jag missade bussen jag skulle med igentligen. Nu ska jag kolla på Genartion kill de är en seri som handlar om amrikaner i irak krigte . Mkt bra faktist den är och rekomendera:)



Hale riktigt jävla najs alla som läser.

21/1 -09

Idag så vaknade man och trode de va torsdag och allt vart hel fel på morgonen jag blandade i oboy pulver i juicen och sånt:P sen när jag kom till skolan så hade jag bytt ocm och så kmr mina klasskompisar och frågar varför jag har bytt om och jag svarar helt enkelt det är ju verkstad idag. och får till svar du vet att det är onsdga idag vi ska inte va om bytta då vare bara dra på sej vanliga kläderna igen. Sen senare på dagen hade vi prov i Fordonskontroller och det gick nog bra hoppas jag. Jag har iaf haft Mvg på alla fordons prov vi har haft tidigare så. Sen efter skolan gick jag ner till gymmet med sällskap av Robin som var social med mej medans jag gymmade. Nu sittar man hemma och idag ska jag bara ta det lungt och kolla på tv serien Merlin:) Kanske skriver mer ikväll vi får la se;D



Hale riktigt jävla najs alla som läser.

20/1 -09

Idag när jag vaknade så vart jag riktigt förvirrad och undrade vad de va som lät och de va alarmet på min mobil;D så jag stängde av de och gick upp direkt annasr skulle man aldrig komma upp till skolan.

sen väl i skolan så hade vi klassråd på första lektionen med våran studeihandledare och börjdae prata om arbetsron i klassen och hur de va och sen så började vi klaga på våran elevhandledare som vi har i vårat karaktärs ämne och sen när allt de va klart hade vi lunch.
E
fter det hade vi karaktär och då började våran Elvehandledare gapa om att vi snackade skit om han och så så det gick åt ca 1 timme och sncka om det och i slutet var han skit grining på hela klassen:P.

Sen resten av dan hände det inte så mkt gick ner i gymmet efter idrotten och körde ett pass och sen så vare karaktär igen och nu sitter man hemma;D. Så nu blire vell plugga till provet imon:/


Hale riktigt jävla najs alla som läser.

19/1 -09

Halåja det va ju ett jätte bra tag sen jag skrev det vart en omisnatlation på datorn och då försvan alla favoriter och lika så mitt minne om vilka hemsidor man ska besöka vajre dag. Men just idag så måste jag ha tänkt lit extra eftersom jag kom på att jag hade en blogg som man ska skriva på också:P. Så nu får man vell börja skriva igen då:). Kan ju börja med och raportera dagen idag.


Idag så är nog den slappaste dagen på hela skol veckan börjar 8.30 och slutar 11.45. I skolan hände inte så mkt hade Engelska,Matte och Fordosnslektion(teori) sen direkt efter skolan gick jag och linus ner på gymmet och körde ett pass . Sen väl hemma så har jag inte gjort så mkt har pluggat lite och kollat på 5avsnitt av serien Merlin som går på svt 1 nu och nu ska jag vell ta pch sova så dår jag uppdatera imon:).

Hale riktigt jävla najs alla som läser..


RSS 2.0